top of page

Activități de sprijin pentru comunitatea CLOVES

Ne axăm pe principalele arii de activități care pot să deschidă noi căi către identificarea tratamentelor personalizate necesare îmbunătățirii vieții copiilor din comunitatea CLOVES România  

Educație

Ne axăm pe direcționarea corectă a familiilor către resursele care le pot aduce înțelegerea sindromului CLOVES și a nevoilor copiilor care se confruntă cu problemele cauzate de sindrom.

Tratamente Personalizate

Grija pentru un viitor mai bun pornește de la nevoile fiecărui copil în parte, identifcarea soluțiilor medicale specifice problemelor cu care se confruntă și susținerea tratamentului necesar, pe termen lung. 

Acțiuni de Voluntariat

Coordonăm acțiuni de voluntariat alături de partenerii noștri prin intermediul cărora susținem evenimentele și activitățile necesare implementării obiectivelor fundației. 

Contribuție Financiară

Oferim tot suportul necesar și resursele necesare atingerii obiectivelor medicale ale copiilor din comunitatea CLOVES România prin intermediul parteneriatelor pe care le administrăm.

Susținerea Familiei

O familie unită este fundația necesară și primordială pentru orice tip de tratament. Pe lângă susținerea directă a copiilor din comunitatea CLOVES România, ne adresăm și familiei și nevoilor specifice pe care le au.  

Parteneriate Strategice

Căutăm parteneri care pot susține nevoile familiilor din comunitatea CLOVES sau care se pot implica direct în derularea tratamentului copiilor, pe termen lung, atât prin servicii specifice cât și prin produse sau alte tipuri de bunuri sau beneficii.

bottom of page