top of page

Iată cum poți realiza o Donație sau cum poți să Sprijini comunitatea noastră

Te invităm să te alături persoanelor care sprijină activ comunitatea copiilor și familiilor CLOVES România. Avem nevoie de ajutorul TĂU pentru a susține costurile necesare tratamentelor personalizate pentru fiecare copil și pentru a duce mai departe visul unei vieți frumoase, împreună, în societatea în care trăim. 

Donează ACUM o sumă fixă

Poți realiza o donație rapid și sigur, prin intermediul procesatorului de plăți online, banii urmând a fi direcționați lunar către nevoile cele mai arzătoare ale copiilor din comunitatea CLOVES România.

Alternativ, poți să realizezi o donație prin transfer bancar, în următorul cont: 

ASOCIATIA CLOVES
RO82 RNCB 0072 1782 7577 0001
RNCBROBU

-----------------

Donează online, prin click pe una dintre opțiunile de mai jos:

Donează TIMPUL tău

Atât copiii afectați de sindromul CLOVES cât și familiile care îi susțin au nevoie de tratamente specializate, facilități de recuperare fizică și sprijin pentru îmbunătățirea energiei, a tonusului mental și fizic. 

 

Dacă activezi în oricare dintre domeniile sport & recuperare fizică, educație, consiliere & psihoterapie sau vrei să analizăm dacă și cum putem să lucrăm împreună, te rugăm să ne lași un mesaj pe pagina de Contact.  

Contribuie cu produse sau servicii specializate

Dacă aria ta de activitate îți permite să ajuți copiii și familiile acestora cu orice tip de produs sau serviciu care le poate scadea costurile de trai, atunci te rugăm să iei legătura cu noi ca să putem agrea cea mai bună modalitate de sprijin.

 

Orice cheltuială pe care familia nu mai trebuie să o facă ca urmare a sprijinului oferit de tine înseamna deblocarea unor resurse suplimentare pentru susținerea tratamenului membrului din familie cu sindrom CLOVES.

Completează / Descarcă Formularul 230

Acum poți să doneazi gratuit 3.5% din impozitul pe venit, fie prin completarea online a Formularului 230, fie prin descărcarea / completarea / scanarea și apoi trimiterea formularului către noi, la adresa irina.juganaru89@gmail.com

Completează Formularul 230 dacă în anul 2023 ai fost angajat sau pensionar. Prin completarea formularului, vei solicita statului român să redirecționeze către CLOVES România 3.5% din impozitul pe salariu pe care l-ați plătit deja anul trecut. Ultima zi în care se poate completa este 25 mai 2024.

Exemplu: Dacă ai încasat un salariu de 2000 Lei, statul va vira 90 lei (3,5% din impozitul pe salariu).

Cine poate completa Formularul 230: toți angajații care anul trecut au lucrat cel puțin o lună și toți pensionarii cu pensie lunară min. 2.000 Lei net. Este GRATUIT! Nu vi se retrag bani din salariu, nu achitați absolut nimic. Banii sunt dați de către stat.

bottom of page