top of page

Voluntariat

Căutăm voluntari care să ne susțină în evenimentele de atragere de fonduri și care să contribuie la dezvoltarea activității fundației.

De ce să faci voluntariat?

Oamenii aleg să facă voluntariat din mai multe motive. Pentru unii, voluntariatul oferă șansa de a da ceva înapoi comunității sau de a face diferența pentru oamenii din jurul lor. Pentru alții, activitatea de voluntariat oferă o oportunitate de a dezvolta noi abilități sau de a construi pe baza experienței și cunoștințelor existente. Indiferent de motivație, ceea ce îi unește pe toți este faptul că o consideră atât provocatoare, cât și plină de satisfacții. Sperăm ca și tu să te numeri printre cei care aduc o contribuție societății în care trăim.

Ce responsabilități vei avea

Activitățile de voluntariat sunt diverse iar responsabilitățile sunt strâns legate de rolul pe care îl vei ocupa în cadrul echipei de organizare. Cu toate acestea, suntem siguri că putem sa identificăm împreună o arie de activitate care să îți aducă satisfacție și care să îți permită să aduci o contribuție importantă evenimentului și experienței participanților. 

Calendarul de evenimente

Evenimentele validate în acest moment se desfășoară în domeniul sportului, mai precis, în cliclism. Iată calendarul de evenimente pe care îl poți avea în vedere atunci când îți propui să te alături ca voluntar - calendar de ciclism al comunității RidersClub.RO

Informații suplimentare

Dacă dorești să primești informații suplimentare referitoare la înscrierea ca voluntar sau dorești să aduci un alt tip de contribuție fundației noastre, pe bază de voluntariat, te rugăm să ne lați un mesaj pe pagina de Contact.

bottom of page